Αφύπνιση στη Συνειδητότητα της 5ης Διάστασης


raise vibrationΑπό τον Adama και το Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων του Telos

Πολλές ευλογίες να έχετε όσοι διαβάζετε αυτά τα κείμενα. Είμαι ο Adama, Αρχιερέας από το Telos.

Σας χαιρετώ μέσα από την καρδιά μου και πάλι, και σας ζητώ να ενωθείτε μαζί μου στη συνειδητότητα, για μια συγκέντρωση με το Συμβούλιο των Πρεσβύτερων του Telos. Με τον τρόπο αυτό η γνώση από τις εμπειρίες μας και η σοφία όλων των ψυχών περνάει στην υπόλοιπη κοινωνία του Λεμούριου πολιτισμού μας. Συγκεντρωνόμαστε σε τακτική βάση και διεξάγουμε μαθήματα τα οποία προτιμάμε να αποκαλούμε «μοιράσματα». Κάθε τέτοια συνάντηση διαρκεί 4-6 ώρες του δικού σας χρόνου. Στην αρχή κάθε μοιράσματος θέτουμε την πρόθεση η ενέργεια να απλωθεί και να μεταδοθεί σε όλη την κοινότητα.

Συγκεντρωνόμαστε ως αδέλφια, ως μέντορες και μαθητές, και με τον τρόπο αυτό μοιραζόμαστε το βάθος της ατομικής μας ουσίας. Μέσα από αυτό το μοίρασμα προάγουμε την εξέλιξη και τη διεύρυνση της ομαδικής συνειδητότητας με ενότητα και αγάπη.

Σήμερα επιθυμούμε να σας μιλήσουμε για τα πρωτόκολλα της δόνησης της 5ης διάστασης, τα οποία τώρα επιθυμείτε να κατανοήσετε ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν στην καθημερινή σας πραγματικότητα. Το ερώτημα είναι: «Τι χρειάζεται να κάνω για να αναληφθώ στην 5η διάσταση;» Καταλάβετε ότι υπάρχουν προετοιμασίες και εξαγνισμοί της συνειδητότητας που πρέπει πρώτα να γίνουν. Βασικά, στη νέα πραγματικότητα που εγκαθιδρύεται τώρα στην επιφάνεια του πλανήτη σας, η 5η διάσταση δεν είναι κάποιο μέρος στο οποίο θα πάτε, αλλά μάλλον μια κατάσταση ύπαρξης που πρέπει να επιτύχετε και η οποία θα εγκαθιδρύσει την 5η διάσταση στην παρούσα πραγματικότητά σας.

Η 5η διάσταση είναι μια δόνηση ή μάλλον ένα πάντρεμα των δονήσεων που αντιπροσωπεύουν τις ενέργειες της αγάπης, της εμπιστοσύνης, της ευσπλαχνίας, της πίστης, της χάρητος και της ευγνωμοσύνης, μια συχνότητα αγνότερης μορφής.

Οι δομές της κοινωνίας μας στην 5η διάσταση ρέουν οργανικά από την ολοκλήρωση των ενεργειών αυτών μέσα στο είναι των κατοίκων του τόπου τούτου. Η Λεμούρια κοινότητα του Telos αντικατοπτρίζει την πεμπτοδιάστατη εμπειρία μας καθώς εκχέουμε προς το περιβάλλον μας την ποιότητα μιας επικοινωνίας που πηγάζει από τις καρδιές μας.

Δεν γεννηθήκαμε με αυτή τη δυνατότητα και επίγνωση στη συνειδητότητά μας, ούτε κι εσείς άλλωστε. Ακόμα και η νέα γενιά παιδιών που κάθε μέρα φτάνει στην μεταβατική σας διάσταση δεν έχει απόλυτα επίγνωση του πράγματος, παρόλο που αυτή η γενιά είναι πιο αφυπνισμένη από εσάς. Είναι μέσα από τη χαρά και το ταξίδι που κάνουμε στη Γη που μας κάνει να εξελισσόμαστε. Εξαιτίας της χάρητος του πλανήτη, αυτή η εξέλιξη αποτελεί κομμάτι της εμπειρίας κάθε ψυχής που ενσαρκώνεται εδώ. Η χάρη του παρόντος καιρού σας προσφέρει τη δυνατότητα να αφυπνισθείτε ολοκληρωτικά τώρα, να αποκτήσετε κυριότητα και να διατηρήσετε αυτή τη συνειδητότητα για το υπόλοιπο της εξέλιξης της ψυχής σας, είτε επιλέξετε να αναληφθείτε και να παραμείνετε σε αυτή την ενσάρκωση είτε να συνεχίσετε να βιώνετε νέους κύκλους ενσαρκώσεων εδώ ή αλλαχού.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Πνευματική Αφύπνιση

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s